« Lekovita dejstva zelenog čaja | Main | Ugljeni hidrati, masti i kalorije »
Bliže se dani Uskrsa, dani koje provodimo sa najmilijima, okupljeni oko
praznične trpeze. Uskršnji nedeljni ručak svečaniji je i najčešće
obilniji nego svih ostalih nedelja. Kako da ne preterate za Uskrs?
Pobrinite se da, pored tradicionalne jagnjetine (pripremljene sa što
manje masnoća) i uskršnjih jaja, kao prilog imate i salate od svežeg
povrća koje će vam obezbediti dovoljan unos dijetetskih vlakana.
Zahvaljujući vlaknima, šećeri i masti sporije i postepenije dospevaju u
krvotok.| « | April 2014 | » | ||||
|---|---|---|---|---|---|---|
| Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | |
| 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
| 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |
| 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 |
| 28 | 29 | 30 | ||||